Hulp nodig?

Hoe kan ik het land van verzending wijzigen?

Als u Nederland heeft geselecteerd op de Welkom pagina, zal het land van verzending Nederland zijn tenzij u de browser cache leegmaakt en het correcte land van verzending selecteert op de Welkom pagina. Als u hulp nodig heeft met het leegmaken van de browser cache kunt u onze klantendienst contacteren voor meer informatie.
Als u een ander Europees land heeft geselecteerd op de Welkomst pagina, dan kunt u het land van verzending wijzigen bij de kassa procedure. U kunt een land van verzending kiezen uit de lijst.
Orders shipped to the United Kingdom are charged in British Pounds and all other destinations are billed in Euros.
Bestellingen die verscheept worden naar het Verenigd Koninkrijk zullen berekend worden in Britse Ponden, alle andere landen in Euros.