Hulp nodig?

Zijn mijn betalingsgegevens veilig als ik via jullie bestel?

Wij beschermen uw gegevens met het gebruik van industry standard secure sockets layer (SSL) technologie, dit systeem codeert de gegevens die u ingeeft op onze website. Wij tonen enkel de laatste 4 cijfers van uw betaalkaart bij het afronden van uw bestelling. Wij sturen natuurlijk de volledige kaartnummer door naar uw bank of kredietkaart maatschappij tijdens het verwerken van de order. Het is belangrijk dat u zichzelf beschermt tegen onbevoegde toegang  tot uw account, uw wachtwoord en uw mobiele toestel of computer. Meld u steeds af na het plaatsen van een order en wees voorzichtig met het kiezen van een wachtwoord in uw browser zeker wanneer u een gedeelde computer gebruikt.